HB-Music  -

DE MUZIKANT:

"HB-Music" werd geboren in het idyllische stadje Appingedam in de provincie Groningen.
Zijn eerste ervaring met muziek maken was de aanschaf van een mondharmonica rond zijn achtste levensjaar, en het duurde niet lang voordat hij aardig wat liedjes ten gehore kon brengen. 
Op negenjarige leeftijd kocht zijn vader een elektronisch orgel en al snel bleek hij aanleg te hebben voor het bespelen van dit instrument.
Hij ging op orgelles maar dit bleek geen succes. Buiten spelen bleek een stuk leuker dan het leren van notenschrift dus speelde hij alles op het gehoor, wat tegenwoordig nog steeds het geval is.


Op zijn zestiende schaftte hij een western-gitaar aan en na één middag oefenen had hij dit ook aardig onder de knie.


En tijdens een familiebezoek, waar de dochter des huizes een accordeon bezat, trok hij zich terug in de keuken om na een paar uur de eerste paar liedjes te kunnen spelen.


Begin 2013 kocht hij een Yamaha PSR-S650 en begon volop te oefenen.
Al snel volgden enkele instrumentale optredens in een café in Appingedam, waarbij hem herhaaldelijk werd gevraagd waarom hij niet zong. Dus ging hij er ook bij gaan zingen, wat niet onverdienstelijk bleek.

Daarna volgden optredens in café's, galerieën, tijdens receptie's en bij evenementen zoals bijvoorbeeld de Koningsdag en de Internationale Stadsloop in het centrum van de stad Appingedam.DE MUZIEK:

Ondertussen heeft hij een indrukwekkend repertoire opgebouwd van ongeveer vier uur, met hits van alle tijden waarbij toch wel de nadruk ligt op Rock&Roll, Swing en Country.
Met hits van o.a CCR, Elvis Presley, Jerry Lee Lewis, The Mavericks, Don Williams en andere grote namen, aangevuld met hits van Nederlandse artiesten zoals Guus Meeuwis, Nick&Simon, Henk Wijngaard en vele anderen. Hierdoor bent u verzekerd van een hoop swingende gezelligheid voor elke gelegenheid!


Om verzekerd te zijn van een goed stuk geluid, is er een samenwerking met Pro Sound Showproducties uit Appingedam.Voor meer informatie kunt u contact opnemen via:


h.bohler@hotmail.com

of

Tel: 0596-681838


Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint